image
 |  194 2 Серпня 2024 | 16:16

На Київщині чоловік під час сварки кинув гранату в дружину та сина: жінка загинула (ФОТО 18+)

На Київщині правоохоронці повідомили про підозру чоловікові, який під час сварки, у стані алкогольного сп’яніння, кинув гранату в дружину та сина, у результаті вибуху жінка померла, а син зазнав осколкових поранень.

Про це інформує Київська обласна прокуратура, - пише ВолиньUA.

"Слідчі зʼясували, що 57-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного спʼяніння прийшов до будинку, де окремо проживали його дружина із сином. У результаті суперечки, через ревнощі, чоловік підірвав гранату "РГД-5" в одній з кімнат будинку, де і відбувся конфлікт".

Зазначається, що внаслідок вибуху жінка отримала несумісні із життям тілесні ушкодження, а син зазнав осколкових поранень.

За процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві, замаху на умисне вбивство та незаконному поводженні з бойовими припасами (п. 5 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 15 п. 1, 5 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України).

Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

За клопотанням прокуратури чоловікові обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі поліцейські Київщини розслідують обставини вибуху.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити