image
 |  5 24 Листопада 2018 | 20:44

На Київщині малолітній «зацепер» отримав опіки 50% тіла

14-річний хлопець у передмісті Києва сьогодні, 24 листопада, внаслідок удару струмом на товарному вагоні потяга отримав опіки ІІ-ІІІ ступеню 50% тіла.

Про це повідомляє відділі комунікації поліції Київської області. 

Як з’ясували правоохоронці, до залізничної станції “Бровари” хлопець прийшов з двома своїми товаришами. Батькам він сказав, що пішов на заняття з репетитором. 

«У той час, коли друзі відійшли у своїх справах, хлопець з власної цікавості виліз на товарні вагони та отримав ураження електрострумом. Від удару високовольтної лінії його відкинуло на землю та він почав горіти. На допомогу підбігли його товариші і намагалися погасити полум’я», – повідомляють у поліції. 

Зазначається, що це вже не перший випадок дитячого екстриму цього хлопця. Ще один випадок стався влітку, тоді обійшлося без травм. Хлопець виліз на троси північного мосту через Дніпро в Києві, звідки його зняли та врятували столичні поліцейські. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку підліток втік із дому, бо мати змушувала ходити до церкви

Наразі вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності його батьків за невиконання їхніх обов’язків щодо виховання дитини.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити