image
 |  0 28 Грудня 2018 | 09:15

На Київщині святкування Нового року в школі закінчилось різаниною

У Київській області чоловік завдав декілька колото-різаних ран батькові одного з учнів місцевої школи, де саме святкували Новий рік. Про це повідомив відділ комунікації поліції в Київській області.

Про це повідомляє УНН.

"На спецлінію "102" повідомили, що в селі Сулимівка Яготинського району під час святкування дітьми Нового року до місцевої шкільної їдальні завітав невідомий, який хотів потрапити на новорічне святкування, проте йому намагався завадити батько одного з учнів. Між двома дорослими чоловіками виник словесний конфлікт, після чого зловмисник наніс батькові учня декілька ножових поранень та втік з місця події", – повідомили в поліції. 

При цьому у відомстві уточнили, що в ході оперативно-розшукових заходів 38-річний чоловік, який підозрюється у скоєнні даного злочину, був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Як зазначили в поліції, у момент затримання порушник займався знищенням речових доказів. 

Наразі поранений чоловік перебуває в лікарні. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження. Лиходію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили підозру першокурснику, який влаштував різанину в гуртожитку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити