image
 |  4 5 Квітня 2018 | 08:00

На Ківерцівщині піротехніки ДСНС знешкодили 2 артилерійські снаряди

3 квітня фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Волинській області вилучили та знешкодили 2 застарілі боєприпаси часів минулих воєн, виявлені у Ківерцівському районі.
Про це 05 квітня 2018 року повідомили в УДСНС України у Волинській області.
Зокрема мешканець села Дерно під час земляних робіт на присадибній ділянці натрапив на підозрілий залізний предмет. Піротехніки, які прибули за викликом, з’ясували, що виявлена знахідка - артилерійський снаряд калібру 76 міліметрів. Небезпечний предмет вони вилучили, транспортували та ліквідували на спеціальному майданчику.
Того ж дня співробітники ДСНС проводили розмінування й у селі Котів, де неподалік автодороги місцеві жителі знайшли артилерійський снаряд калібру 122 міліметри. Небезпечна знахідка була знешкоджена у встановленому порядку.
Управління ДСНС України у Волинській області закликає громадян у випадку виявлення будь-якого невідомого вибухонебезпечного предмета відразу, не зачіпаючи його, повідомляти до Служби порятунку за номером «101»!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити