image
 |  0 2 Травня 2018 | 09:15

На Ківерцівщині жінка під час сварки підрізала односельця

Волинянці, котра підрізала односельця, загрожує до восьми років позбавлення волі.
Про це 02 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
У неділю пізно ввечері в селі Дідичі Ківерцівського району місцева мешканка під час сварки кухонним ножем нанесла проникаюче поранення в живіт 20-річному односельцю. За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі розпочали кримінальне провадження.
Постраждалого молодого чоловіка госпіталізували до Ківерцівської центральної районної лікарні.
Встановлено, що тілесні ушкодження під час конфлікту потерпілому спричинила 33-річна його односельчанка. Поліція вилучила ніж, яким жінка нанесла умисне тілесне ушкодження, – розповів начальник Ківерцівського відділу поліції Юрій Столярчук.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Триває досудове слідство.
Нагадаємо, в квітні слідчі волинської поліції затримали та оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого 2 ст. 121 Кримінального кодексу України жителю Старовижівського району, котрий до смерті побив свою дружину.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити