image
 |  2 10 Березня 2019 | 09:22

На кордоні з Угорщиною зловили ще 30 кг «білого порошку»

На Закарпатті на митному пості "Лужанка" півробітники СБУ спільно з працівниками митниці затримали громадянина Туреччини, який намагався перевезти партію наркотиків до Угорщини.

Про це повідомляє Mukachevo.net з посиланням на дані у правоохоронних органах.

"За непідтвердженою інформацією, до Угорщини з Туреччини перевозили чергову партію героїну, яку у спецслужбах пов'язують із тією, яку нещодавно затримали румунські прикордонники", - зазначає видання.

Як згодом повідомив помічник глави Держприкордонслужби України Олег Слободян, партія містила 30,750 кг "білого порошку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У райцентрі на Одещині пропонували 5000 гривень за голос на виборах

Повідомляється, що громадянин Туреччини прямував через кордон на автівці "Renault" із німецькою реєстрацією та переміщав брикети із наркотичною речовиною у спеціально виготовленій схованці автомобіля.

"На місці події проводяться слідчі дії. СБУ вилучила брикети з підозрілою речовиною, громадянина Туреччини затримано. В СБУ, за непідтвердженою інформацією, розглядають існування каналу з наркотрафіку з Туреччини до Європи через кордон України на Закарпатті", - йдеться у повідомленні. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити