image
 |  0 9 Липня 2021 | 16:53

На Ковельщині вилучили незаконну збpою

На Ковельщині поліцейські провели низку обшуків у осіб, причетних до незаконного зберігання зброї. Вилучено мисливські рушниці, набої до них та вибухову речовину – порох.

Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

В рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України, слідчі Ковельського районного управління поліції спільно з співробітниками Головного оперативно-розшукового відділу Луцького прикордонного загону провели три санкціоновані обшуки у осіб, які можуть бути причетними до незаконної діяльності.

У результаті – в 58-річного мешканця села Заприп’ять поліцейські вилучили дві гладкоствольні рушниці без передбачених законом дозволів та набої до них.

Окрім того, встановлено, що житель села Гута на території домоволодіння зберігав 400 г вибухової речовини та набої до рушниці, а у 59-річного мешканця села Яревище правоохоронці виявили 2 рушниці, 60 набоїв до зброї та 200 г пороху. Усе це вилучили та скерували на необхідні експертизи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі розчищали русло Турії і втопили два екскаватори (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити