image
 |  4 29 Травня 2021 | 11:24

На квартиру «слуги народу» здійснили наліт: невідомі забрали секретні документи

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Максим Пашковський заявив, що в його службову квартиру в Києві 28 травня увірвалися невідомі особи, забравши деяке майно. Зокрема, парламентарій залишився без кореспонденції та своєї документації.

Відповідне повідомлення "слуга" опублікував ввечері в п'ятницю на своїй сторінці у Facebook. Він звернувся до представників правоохоронних органів і журналістської спільноти з проханням відреагувати.

Політик написав, що дверні замки були зламані, а системи сигналізації – пошкоджені. Нардеп зазначив, що не знає причин такої ситуації.

"Щоб уникнути будь-яких провокаційних дій із боку злочинців, відкрито заявляю, що в моєму будинку ніколи не зберігалися і не зберігаються жодні наркотичні речовини, вогнепальна зброя, вибухонебезпечні речовини.

Зате в квартирі був пакет документації, який має режим обмеженого доступу до інформації та особливу цінність у межах моєї діяльності народного депутата України!" – повідомив народний обранець.. "Слуга народу" додав, що очікує реакції правоохоронців на цей інцидент.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити