image
 |  4 5 Квітня 2020 | 14:14

На Любешівщині з підозрою на COVID-19 госпіталізували 5-місячну дитину

У Любешівському районі Волині з підозрою на коронавірус госпіталізували 5-місячну дитину.

Про це йдеться на сайті Любешівської РДА.

Зазначається, що станом на 11.00 год. 04 квітня 2020-го у Любешівському районі не було зареєстровано жодного випадку коронавірусної інфекції.

Разом із тим, з підозрою на коронавірусну інфекцію в районі – 2 особи: дитина 5 місяців з села Залаззя перебуває в інфекційному відділені КНП «Любешівська центральна районна лікарня» Любешівської районної ради.

Зразки біологічних матеріалів від дитини відправлені на дослідження у вірусологічну лабораторію ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу на Волині – два підтверджені випадки COVID-19, з підозрою – 21 особа, – Волинська ОДА

Результати щодо однієї особи, з підозрою на коронавірусну інфекцію, про яку було повідомлено на сайті РДА 03 квітня, – ще не надійшли.

Любешівським відділенням Камінь-Каширського відділу поліції ГУНП у Волинській області перевірено дотримання заходів ізоляції 230 осіб із 271, які прибули із-за кордону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Респіраторний» скандал: авто в Словаччині виявилося «дублікатом» волинської іномаpки, – поліція почала pозслідування

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити