image
 |  2 18 Червня 2020 | 20:26

На Любитівському озері волинські рибоохоронці викрили грубе порушення Правил рибальства (ФОТО)

18 червня 2020 року державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля провели спільний рейд з громадськими активістами на водоймах Ковельського району.

Під час рибоохоронної роботи обстежено річці Стохід, порушень природоохоронного законодавства не зафіксовано, – повідомляють у Волинському рибпатрулі.

Натомість близько четвертої ночі викрито грубе порушення правил рибальства на озері поблизу села Любитів Ковельського району Волинської області. Двоє громадян здійснювали вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову – мисиновою сіткою. На березі було виявлено сім карасів сріблястих. Оскільки водні біоресурси перебували у живому стані, здійснено їх випуск у природне середовище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посеред ночі на Любешівщині згорів бус (ФОТО)

На викритих осіб складено адмінпротоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до судів для притягнення порушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучено.

«Ми вдячні активній громадськості за участь в рейді та допомогу у викритті незаконного рибальства. Спільна робота ілюструє наскільки важливо співпрацювати разом в боротьбі з браконьєрством. Обов’язок кожного з нас берегти природні ресурси, не бути осторонь та робити все щоб попередити нові порушення», - прокоментував начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик. 

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без квітів і клумб: як виглядає Центральний парк у Луцька (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити