image
 |  4 8 Липня 2020 | 14:58

На луцьких МАФах з’явилися наліпки «Буде демонтовано» (ФОТО)

З метою впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, департаментом муніципальної варти перевірено розміщення тимчасових споруд на території міста Луцька відповідно до комплексних схем, затверджених рішеннями виконавчого комітету від 15.01.2020 №14-1, від 21.01.2020 № 34-1 та виявлено ряд комерційних об’єктів розміщення яких суперечить цим схемам.

Про це інформує пресслужба луцьких муніципалів.

Такі тимчасові споруди було виявлено на проспекті Відродження, 18, бульварі Дружби Народів, 2, вулиці Івана Огієнка, 4; вулиці Кравчука, 18; на перехресті вулиці Ковельська та вулиці Братковського; на вулиці Конякіна, 39 ( біля АС №1 ), на власників об’єктів складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 152 КУпАП та п.п. 2.5.5.1.13 Правил благоустрою м. Луцька, а незаконно встановлені споруди були включені до проєкту рішення виконавчого комітету Луцької міської ради, як такі що підлягають примусовому демонтажу.

Інспекторами відділу демонтажів та евакуації буде продовжено роботу щодо виявлення тимчасових споруд, розміщення яких суперечить комплексним схемам та які встановлені без відповідних на це правовстановлюючих документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі Забороль під Луцьком — величезне гноєзвалище

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити