image
 |  0 26 Січня 2021 | 21:00

На Луцькій автостанції через негоду скасували 20 рейсів (ВІДЕО)

Через замети на дорогах на Волині скасували 20 рейсів, які мали виїхати із Луцької автостанції № 1.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Гроші за квитки людям повертають у повному обсязі, розповів старший диспетчер автостанції Віталій Бондарчук.

На 26 січня було заплановано 740 рейсів, частину з них довелося змістити по графіку чи взагалі скасувати через погоду.

Зі слів диспетчера автостанції, через погіршення погодних умов зранку не виїхали окремі автобуси в напрямку Торчина та Бережанки, а також були труднощі в напрямку Демидівки через заметіль у селі Лаврів та подекуди в Рівненській області.

Як працюють комунальні служби Луцька, о котрій почали чистити дороги обласного центру від снігу та що про роботу комунальників думають лучани, дізнавалися кореспонденти суспільного.

Снігоочисна техніка в Луцьку приїхала на Театральний майдан о 10 годині. На розчищення доріг у місті відправили шість машин, – повідомив керівник комунального підприємства "Луцькспецкомунтранс" Володимир Марценюк.

З його слів, розчищення відбувається цілодобово: вночі працювали на центральних вулицях, а після обіду приступили до решти вулиць Луцька, – каже комунальник Володимир Марценюк. Комунальник говорить: неможливо належно розчистити місця, де авто паркують на дорозі, зокрема такі зони є на проспектах Відродження, Соборності та Грушевського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині автобус заїхав у замет і не зміг вибратися (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити