image
 |  22 20 Червня 2023 | 22:36

На Луцькій автостанції можуть відкрити підземний туалет

На території Луцької АС-1 можуть відкрити підземний туалет.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів начальник АС-1 Ігор Модла.

Ігор Модла підтвердив, що до правління автостанції зверталися чиновники з департаменту економічної політики Луцької міськради з приводу необхідності ремонту вбиральні.

"У нас є альтернативний варіант. Щоб зробити ремонт нині діючої вбиральні, потрібно чимало часу. Там стара каналізація та мережі. Треба все міняти. Знадобиться немало часу, щоб привести вбиральню до належного стану. Звісно, весь цей час вона буде закрита. Але автостанція без туалету - це дуже великі незручності для пасажирів. Ми не можемо допустити цього. Існує другий варіант.

На території австостанції є підземна вбиральня. Вона зараз закрита і не працює вже дуже давно. Там теж потрібно провести капітальний ремонт, замінити комунікації, теплопостачання. Крім того, туди ринок завів свою зливову каналізацію. Якщо цю вбиральню вдасться відремонтувати і це не надто важко, то ми сконцентруємось на цьому варіанті", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можуть собі дозволити: розповіли про найбільші витрати Ківерцівської міськради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити