image
 |  2 22 Травня 2021 | 11:21

На луцькому авторинку - звалище шин

На утилізацію шин, які зібрали, зокрема, на проїжджій частині біля перехрестя вулиць Єршова та Карбишева, де міститься автомобільний ринок, із бюджету Луцька потрібно передбачити 35 тисяч гривень.

Про це розповів департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк під час комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності, - пишуть Волинські новини.

«Є в нас стихійний автомобільний ринок на перехресті вулиць Єршова та Карбишева. За приписами поліції і з метою належного прибирання території ми назбирали чотири КамАЗи автомобільних шин. Захоронити ці шини на полігоні твердих побутових відходів ми не маємо права, їх потрібно утилізувати, – сказав він. – Є фірма у Львові, яка здійснює утилізацію. Вона приїжджає, забирає шини і видає довідку, що забирає їх на утилізацію».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку власники скандальної забудови просять оренду землі

Як наголосив Микола Осіюк, департамент неодноразово звертався до органів поліції та муніципальної варти, однак «вони не можуть зловити тих людей, які залишають там шини».

Більшість шин потрапляють на проїжджу частину, і, оскільки це територія міста, прибирати їх мають структурні підрозділи міськради.

«Поліція виписує приписи, пише вимогу. Якщо я не приберу ці шини, на мене за неналежне прибирання випишуть штраф… Ми вже направили листи-звернення в муніципальну варту, аби посилити контроль за забезпеченням чистоти та порядку на цій території», – наголосив Микола Осіюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити