image
 |  0 19 Березня 2021 | 12:06

На луцькому ринку муніципали забрали у продавця товар?

Лучаника поскаржилася на те, що муніципали зайнялися рекетом. За її словами представники муніципальної варти забрали в підприємця мішки із цукром, мукою та сіллю.

Про це на сторінці "Центральний ринок м. Луцьк" пише Маша Леннон.

"Сьогодні, в 10 год. ранку, до підприємця підійшли працівники Муніципальної варти, взяли, вкрали, забрали мішок цукру, мішок муки, солі і зникли! Так, підприємець здійснював торгівлю в недозволеному місці! Це порушення!

Але чи були законними дії муніципальних працівників? Їх дії нагадують розбій, рекет, крадіжку! Жодного акту про вилучення, в присутності свідків, складено не було! (Адже не маючи такого документу людина не зможе оскаржити дії муніципалів в суді, хоча, має на це право). Не надали жодного документу про те, що Муніципальна варта гарантує належні умови зберігання товару до рішення суду. Право підприємця скаржитись в суд.)

То що це, рекет у муніципальнІй формі?! Прийшли, забрали і пішли! Який Закон, якого Кодексу дозволяє діяти такими методами? Хто за цим стоїть?!" - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині дитина каталася на дорозі: люди звернулися до патрульних (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити