image
 |  2 22 Липня 2019 | 11:14

На Львівщині автівка влетіла на зупинку, загинула жінка

У Львівській області 19-річний водій наїхав на жінку та двох її доньок на зупинці громадського транспорту, жінка від отриманих травм померла у лікарні.

Про це 21 липня повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася зранку 21 липня на автодорозі Київ – Чоп.

"Водій автомобіля "Рено Трафік", 19-річний мешканець Сколівського району, виїхав за межі проїзної частини дороги на зупинку та скоїв наїзд на жінку та двох дітей. Після цього автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся", - попередньо встановили правоохоронці.

Відзначається, що 42-річну мешканку Сколівського району та двох її доньок віком 12 та 14 років із тілесними ушкодженнями доставили у лікарню. Жінка померла в лікарні, діагнози дітей уточнюються.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) ККУ.

Читайте також: На Волині розшукують вінничанина (ФОТО)

Санкція статті передбачає покарання – від 3 до 8 років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до 3 років або без такого.

Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про затримання водія.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити