image
 |  0 5 Вересня 2019 | 13:16

На Львівщині затримали втікачів із колонії. Важко поранено поліцейського

Ввечері 4 вересня в одному з сіл Жидачівського району.на Львівщині затримали втікачів з Миколаївської колонії киянина 20-річного Віталія Буртовенка та 27-річного Павла Дмитрука із Житомирщини.

Поліцейський Олег Франків отримав проникаюче ножове поранення грудної клітини, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Поліцейський-водій чергової частини Жидачівського відділення поліції Олег Франків був поза службою. Побачив біля мосту через річку Стрий неподалік села Межиріччя двох чоловіків, котрі підпадали під орієнтування на засуджених, які втекли з виправної колонії. Поліцейський повідомив про незнайомців у відділок поліції. А сам підійшов до них, представився та запропонував пройти з ним у відділення поліції для встановлення осіб", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині люди отруїлися на весіллі

Чоловіки відмовились і Олег Франків вирішив їх затримати. Зловмисники чинили опір і один із них вдарив сержанта ножем у ліву сторону грудної клітини.

Утікачів затримали колеги сержанта. Поранений поліцейський госпіталізований, його стан лікарі оцінюють як стабільно важкий.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити