image
 |  0 19 Березня 2018 | 07:00

На Любомльщині діє Програма підтримки учасників АТО

Відповідне рішення прийняли депутати Любомльської районної ради на своїй черговій сесії 16 березня 2018 року.
Про це пише власкор ВолиньUA.
Основна мета програми — вирішення невідкладних питань соціальної підтримки та супроводу учасників АТО та їх сімей. Терміни її реалізації — 2018-2019 роки.
На фінансування заходів програми передбачається виділення з районного бюджету 160 тисяч гривень — по 80 тисяч гривень щороку.
Основні заходи програми передбачають:
— надання одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих учасників АТО (по 10 тисяч гривень для кожної сім`ї);
— організацію відпочинку для сімей загиблих учасників АТО в комунальних санаторно-курортних закладах області;
— сприяння статутній діяльності Любомльської громадської організації ветеранів та учасників АТО «Миротворець» та членів їх сімей.
Зі слів голови Любомльської районної ради свободівця Миколи Сушика, станом на 1 січня 2018 року на обліку в районному управлінні соціального захисту населення перебувало 289 учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції.
Микола Сушик також додав, що подібна програма підтримки воїнів російсько-української війни діяла в районі й раніше, зокрема таку програму на Любомльськщині апробували в 2017 році. Тож фактично прийняття нової програми - це продовження системної роботи районної ради щодо підтримки наших бійців та їх сімей.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити