image
 |  0 18 Грудня 2017 | 13:21

На Миколая в Україні вже – зима, - синоптик

Завтра - Миколая і до цього свята, до якого найменше претензій та дискусій, бо таке вже воно світле і хороше, таке, коли подарунки найбільше цінуєш і найбільше чекаєш, бо ж - дитинство, так ось, до цього свята атмосфера підготувалася ретельно.
Про це 18 грудня 2017 року на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє синоптик Наталка Діденко.
На Миколая в Україні вже - зима. Справжня, а не просто календарна.
Завтра циклон, який сьогодні зумовив красиву сніжну картинку, затори, сльози з очей на вітрі, хуртовини, ожеледицю та червоні щоки, поступово відсовуватиметься у північному напрямку.
Тому на Миколая сніг очікується переважно у північних областях, а також місцями на Заході України плюс Вінниччина.
На решті території ситуація стабілізується, тобто, без опадів.
На дорогах ожеледиця!
Морози домінуватимуть на Заході, Півночі та в Центрі, -2-6 градусів, у Карпатах до -9 градусів. На Півдні та Сході, а також на Дніпропетровщині буде тепліше, 0+5 градусів.
На Заході та Півночі втримається сильний вітер.
У Києві завтра ще - сніг, сильний вітер, хуртовини, ожеледиця, вночі та вдень приблизно однакова температура, 2 градуси морозу.
І плюс очікується активізація магнітного поля Землі, тобто, магнітні бурі.
Але ми вже починаємо тренуватися співати – «Ой, хто, хто, Миколая любить...», збивати подушки, а раптом там не різочка, тому на нас ці синоптичні бурхливі події жодним негативним чином не вплинуть.
Усіх із зимою!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити