image
 |  2 29 Червня 2021 | 22:24

На мистецькому пленері за тиждень створили 40 картин із краєвидами Волині (ФОТО)

У Володимирі-Волинському завершився XIII Міжнародний пленер художників «Колорит». Митці створювали картини із міськими краєвидами та зображали різні локації області на полотні.

Як розповів «Суспільному» начальник відділу культури і туризму Роман Віслобоков, роботи учасників пленеру розмістили у фоє культурно-мистецького центру міста, яка наразі доступна для всіх охочих.

Ще одну підсумкову виставку із цими роботами покажуть на День міста – 31 липня.

«Був пленарний день у селі Кошари. Це крайнє село на Волині неподалік Білорусі, стареньке і дуже колоритне. Також картини створювали і з краєвидами Володимира-Волинського, є картини наших соборів і Зимненського жіночого монастиря», – зазначив посадовець.

Під час офіційного закриття для учасників організували два майстер-класи з акварельного живопису та з техніки «Графіка» художники Тетяна Поповиченко з Одеси та Ігор Мацюк з Володимира-Волинського.

Нагадаємо, до пленеру через карантинні обмеження долучилися і художники з Польщі та Канади, які є вихідцями з Володимира-Волинського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грибок і дірявий дах: маєток Липинського на Волині потребує ремонту (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити