image
 |  4 23 Березня 2020 | 21:18

На митному посту «Ягодин» вилучили 390 незадекларованих одиниць засобів гігієни (ФОТО)

На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби виявили та вилучили 390 незадекларованих одиниць засобів гігієни загальною вартістю 76,1 тисяча гривень.

Сьогодні, 22 березня 2020 року, прямуючи з Республіки Польща в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби заїхав вантажний автомобіль марки «MAN TGS 18.400».

В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, крім заявлених в митній декларації товарів, виявлено 390 незадекларованих одиниць засобів гігієни загальною вартістю 76,1 тис. грн., – повідомляють на  сторінці Волинської митниці в мережі Фейсбук.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 472 Митного кодексу України. Санкція даної статті за такі дії карає конфіскацією прихованого від митного контролю товару та накладенням штрафу у розмірі 100 відсотків його вартості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 40 тисяч халатів – на «Ягодині»: прокуратура займеться контрабандою з підробленими документами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити