image
 |  2 30 Вересня 2019 | 19:01

На міжнародний літературний фестиваль до Луцька завітають відомі письменники

На ІІ Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера», який відбудеться 4 – 6 жовтня у Луцьку, завітають відомі письменники з України, Білорусі та Польщі.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

«Фронтера» - це майданчик, де читатимуть, дискутуватимуть, презентуватимуть свої нові книги автори з України (Сергій Жадан, Андрій Любка, Макс Кідрук, Катерина Калитко, Юрій Іздрик, Олексанр Бойченко, Ірина Цілик, Артем Чех, Олеся Яремчук, Остап Сливинський), Білорусі (Андрей Хаданович), Польщі (Мачей Роберт, Конрад Янчура).

Музичну частину «Фронтери» представлять гурт «Лінія Маннергейма», співачка з Білорусі PALINA, проект Мар’яни Савки, Юрія Романіва та Сергія Гуріна (тріо «Мар’яничі) «Говори зі мною».

«Ми хочемо, аби фестиваль не був академічним. Тобто, коли є одна локація, люди силять, а перед ними лише змінюються автори. Під час «Фронтери» є можливість здійснити невеличку прогулянку, випити каву, насолодитися атмосферою осіннього Луцька. Відстань між локаціями – не велика, але достатня для того, аби «переключитися, чи поспілкуватися з друзями про попередній захід.

Читайте також: У Луцьку розроблять порядок розміщення вивісок та реклами

Також у нас збалансовані події: дискусії чергуються з поетичними читаннями, а презентації з музичними імпрезами. Якщо ж говорити про локації, то вони теж доволі цікаві – так, Сергій Жадан виступатиме чи не в найбільшому залі нашого міста у РЦ «Промінь». Також багато подій буде у Музеї сучасного мистецтва Корсаків, театрі ляльок та музичній школі. Вперше цього року буде повномасштабна дитяча та молодіжна сцени. Це понад 40 заходів у 9 локаціях», - розповіла про захід PR-менеджерка Анна Єкименко-Поліщук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити