image
 |  5 13 Лютого 2019 | 20:21

На Одещині прикордонники впіймали двох британців-нелегалів та їх провідника з Молдови

Днями, реалізовуючи оперативну інформацію, прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління та Білгород-Дністровського прикордонного загону за незаконний перетин кордону затримали трьох іноземців.

Інформацію про це оприлюднено сьогодні на сайті новин ДПСУ.

Охоронці кордону затримали трьох правопорушників на кордоні з Молдовою, неподалік селища Яськи, що на Одещині, безпосередньо під час їхнього переправлення по річці на маломірному плавзасобі.

Встановлено, що двоє громадян Великої Британії мали намір незаконно потрапити на територію України. З цією метою британці звернулися за допомогою до громадянина Республіки Молдова та інших його співвітчизників, які за грошову винагороду у незаконний спосіб переправили їх на територію України.

За незаконний перетин кордону обох затриманих громадян Великої Британії притягнуто до адміністративної відповідальності та передано правоохоронцям Республіки Молдова. Разом з тим відтепер їм на 5 років заборонено в’їзд на територію України.

Стосовно громадянина Молдови було розпочато кримінальне провадження за незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 2 місяці. 

В ході розслідування, проведеного спільно із прикордонною поліцією Республіки Молдова, встановлено особи й інших громадян Молдови, що причетні до даної оборудки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку демонтують дошку львівському письменнику-комуністу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити