image
 |  0 5 Березня 2021 | 17:13

На одній із вулиць Луцька часто затримують осіб з накотиками в одному і тому ж місці

У четвер, 4 березня близько 17:20 під час служби з охорони громадського порядку у дворі будинку по вулиці Гордіюк гвардійський автопатруль звернув увагу на чоловіка 1979 року народження, що поводився підозріло.

Про це пишуть на сторінці Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Під час поверхневого огляду особистих речей у нього було виявлено поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на спайс.

Цього ж вечора, близько 20:40 інший автопатруль затримав 21-річного лучанина з ймовірними наркотичними речовинами біля магазину «Антей», що на вулиці Наливайка. У нього було виявлено поліетиленовий пакет з речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на канабіс та 6 таблеток невідомого походження, ззовні схожих на наркотичні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Манавиччині вночі у ДТП травмувалися 2 водії

До слова, це вже не перший випадок, коли військовослужбовці затримують осіб з ймовірними наркотичними речовинами у цьому місці. Минулого тижня тут виявили та вилучили ймовірні наркотичні речовини у 39-річного лучанина.

В обох випадках на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Виявлені речовини вилучили та направили на дослідження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити