image
 |  0 14 Липня 2020 | 14:13

На одній із вулиць Луцька мешканці забудували територію хлівами (ФОТО)

Інспекторами відділу демонтажів та евакуації департаменту проведено огляд прибудинкових територій будинків №2,4,6,8,10,12,14,16,18,20,22,24,26,28,30 на вул. Ківерцівській на предмет наявності самовільно розміщених тимчасових споруд та конструкцій.

Про це інформує пресслужба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

В результаті обстеження було виявлено самовільно встановлені дерев’яні господарські споруди (сараї) більшість з яких перебуває у занедбаному стані, а також засмічення території.

Інспекторами департаменту проведено роз’яснювальні бесіди з мешканцями вказаних будинків, на окремих громадян складені адміністративні протоколи за Порушення Правил благоустрою міста Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія у Луцьку: у квартирі виявили тіло жінки

Департаментом муніципальної варти підготовлено на чергове засідання виконавчого комітету проекти рішень про демонтаж вищевказаних незаконних споруд та конструкцій з метою очищення прибудинкових територій та покращення їх санітарного та естетичного вигляду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити