image
 |  0 4 Грудня 2019 | 12:49

На одній із вулиць Луцька самовільно встановили білборд (ФОТО)

На виконання п. 3.4 Концептуальних основ порядку розміщення та розвитку зовнішньої реклами у м. Луцьку, затверджених рішення Луцької міської ради від 25.09.2019 № 63/44 на території міста Луцька відбувається проведення робіт по заглибленню фундаментів засобів зовнішньої реклами (рекламних щитів) до рівня мощення або ґрунту.

Про це інформує пресслужба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

Проте, під час обстеження території міста щодо дотримання Правил благоустрою міста Луцька, інспекторами департаменту виявляються факти проведення таких земляних робіт без ордеру, отриманого у встановленому порядку.

Виконання земляних робіт без погоджень балансоутримувачів інженерних мереж призводить до пошкодження комунікацій та припинення електро-, водо-, тепло- та газопостачання.

Просимо власників засобів зовнішньої реклами дотримуватись Правил благоустрою міста Луцька та виконувати земляні роботи відповідно до планових ордерів, виданих департаментом муніципальної варти та належним чином відновлювати порушений благоустрій.

Читайте також: Лучани споживають артезіанську воду, – «Луцькводоканал»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити