image
 |  4 29 Грудня 2022 | 09:54

На одній із вулиць Луцька виявили бабусю в синцях

Чи не щодня патрульні отримують виклики від небайдужих волинян: люди нерідко повідомляють поліцейських про злочини, свідками яких вони стали, або ж про дітей, стареньких і безпомічних людей, які загубилися чи просто потребують допомоги.

Про це пише пресслужба волинських патрульних.

Схоже звернення надійшло патрульним 27 грудня ввечері. У поліцію подзвонила лучанка та розповіла, що на проспекті Відродження, на зупинці громадського транспорту, сидить літня жінка з явними ознаками тілесних ушкоджень, яка погано орієнтується в просторі.

Прибувши за вказаною адресою, охоронці правопорядку виявили, що бабуся виглядає розгубленою, а на її обличчі є синці. На запитання патрульних, хто завдав їй травм, жінка повідомила, що через свій поважний вік сама впала і отримала ушкодження. Громадянка запевнила, що не потребує медичної допомоги, однак не відмовилася б від допомоги патрульних.

Поліцейські оперативно встановили особу літньої громадянки та доставили її додому. Бабуся щиро подякувала інспекторам за турботу. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити