image
 |  1067 10 Лютого 2024 | 16:16

На одній із вулиць Луцька водії масово паркуються на тротуарах та газоні (ФОТО)

Інспектори з паркування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради продовжують реагувати на звернення громадян, щодо порушення правил паркування у дворах будинків. Адже, на прибудинкових територіях часто виявляють порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів, зокрема, на пішохідних доріжках, клумбах, газонах тощо.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

В ході реагування на звернення по вулиці Кравчука, що у місті Луцьку інспектором з паркування було виявлено порушення правил паркування на тротуарі та зеленій зоні. Власників транспортних засобів було притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення п.15.10 «є» ПДР України, а саме: стоянка транспортного засобу на газоні (зеленій зоні) за що передбачена адміністративна відповідальність згідно ч.1 ст.122 КУпАП, у вигляді штрафу в розмірі 340 грн, та за порушення п.15.10 «в» ПДР України, паркування на тротуарах, де для руху пішоходів залишається менше ніж 2 м, штраф за таке правопорушення 680 грн, згідно ч.3 ст.122 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на перехресті сталася аварія: на місці - величезний затор (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити