image
 |  4 9 Листопада 2021 | 13:39

Водії масово порушують ПДР на одній із вулиць Луцька (ВІДЕО)

Муніципали опублікували грубі порушення правил дорожнього руху зафіксували камери відеоспостереження Центру безпеки міста Луцьк.

Відео показали на сторінці у facebook.

Диспетчери Центру безпеки міста Луцьк, здійснюючи моніторинг дорожньої ситуації в місті, постійно виявляють порушення правил дорожнього руху, як водіями так і пішоходами.

В черговий раз було виявлено грубе порушення ПДР на перехресті вулиць Кривий Вал та Глушець. На відео можна побачити, як водії транспортних засобів здійснюють рух вказаною вулицею в напрямку Центрального парку імені Лесі Українки, порушуючи вимоги дорожнього знаку 5.5 Дорога з одностороннім рухом Правил дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький політех здав в оренду землю енергетичні компанії за 94 гривні в місяць

Нагадуємо, що за недотримання вищевказаних вимог ПДР передбачена відповідальність згідно ч.1 ст.122 КУпАП, з санкцією накладення штрафу у розмірі 340 грн.

Від сьогодні клопотатимемо до Управління Патрульної Поліція Волинської області з метою встановлення екіпажу та притягнення порушників до відповідальності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити