image
 |  4 9 Листопада 2022 | 16:46

На одній із вулиць Луцька «Волиньобленерго» залишило після себе багнюку (ФОТО)

Незадовільний стан пішохідної зони, на якій велися земляні роботи, було виявлено по вул. Світлій, 1, що у м. Луцьку. До виконання робіт, дана ділянка дороги була заасфальтована, виглядала охайно та була безпечною для пересування пішоходів.

Про це повідомляють муніципали Луцька.

Зараз вулиця виглядає, м’яко кажучи, не надто привабливо: багнюка, змішана із залишками асфальтного покриття, не встановлені належним чином бордюри, хоч і дбайливо складені збоку доріжки, щоб не заважали.

Роботи з ремонту кабельної лінії електороживлення здійснювало ПрАТ «Волиньобленерго».

Враховуючи численні звернення мешканців прилеглих вулиць, а також враховуючи той факт, що виданий департаментом дозвільний документ на проведення робіт за цією адресою закінчився, інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста було видано припис відповідальній особі на усунення порушення, а саме відновлення благоустрою на даній ділянці до належного стану.

У разі не виконання умов припису, на відповідального буде складено адміністративний протокол згідно ст.152 КУпАП. Посадовій особі підприємства загрожує штраф від 850 до 1700 грн.

Департамент муніципальної варти звертається до усіх балансоутримувачів інженерних мереж, а також тих виконавців, хто отримував чи планує отримувати ордер на проведення земляних робіт – не нехтуйте Правилами благоустрою міста луцька, своєчасно та в повному обсязі здійснюйте відновлення благоустрою у зоні виконання робіт, не чекайте приписів чи протоколів від інспекторів!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити