image
 |  2 27 Липня 2023 | 22:31

На одній із вулиць Луцька зайнялися самовільним будівництвом (ФОТО)

Здійснюючи патрулювання вулицями обласного центру, інспектори відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти Луцької міської ради виявили проведення робіт з самовільного перепланування житлового приміщення на проспекті Перемоги, 3.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Сценарій таких робіт знайомий багатьом, адже випадків з облаштування входу при переплануванні житлового приміщення під нежитлове (комерційне) – безліч. Зазвичай робітники не надто переймаються питаннями безпеки мешканців таких будинків при втручанні в несучі стіни, не говорячи вже про незаконність таких робіт.

Таким чином, інспектором департаменту на відповідальну особу було складено два адміністративні протоколи: за ст. 150 КУпАП (порушення правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями) та за ст. 152 КУпАП, порушення п.п. 2.5.5.1.1. Правил благоустрою міста Луцька (засмічення території матеріалами, конструкціями, відходами).

Варто зазначити, що робітники так швидко почали метушитися під час складання протоколів, що інспектор навіть не встиг видати припис на прибирання, як тротуар уже дбайливо підмітав один із працівників і навіть здійснив його вологе прибирання!

Усі адміністративні матеріали передані на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради, яка і буде приймати рішення щодо штрафних санкцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині на території сільської школи виявили унікальну знахідку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити