image
 |  2 13 Листопада 2019 | 13:39

На одній із вулиць Луцька зруйнували прибудинкову територію (ФОТО)

В ході реагування на звернення, яке надійшло на гарячу лінію «Групи швидкого реагування» департаменту муніципальної варти, було виявлено проведення незаконних будівельних та земляних робіт по проспекті Соборності, 32, що у м. Луцьку. Власник квартири № 112 вирішив переобладнати квартиру на першому поверсі будинку під нежитлове приміщення та розпочав встановлення сходів до так званого «входу» з балкону, видалення зелених насаджень та земляні роботи без дозвільних документів.

Про це повідомляє пресслужба Департаменту муніципальної варти.

Варто зауважити, що «довірені особи» зверталися до департаменту муніципальної варти за отриманням ордеру на земляні роботи по вкладанню бруківки поруч з даним приміщенням, проте балансоутримувач даного будинку, а саме голова правління ОСББ категорично відмовила у погодженні, оскільки будівельні роботи всередині приміщення проводились самовільно, а прибудинкова територія потребує капітального ремонту у зв’язку з просіданням та підмиванням ґрунту. Тому рішенням департаменту відмовлено власнику у видачі ордеру.

По даному факту, на відповідальну особу було складено адміністративний протокол за порушення п.п. 2.5.5.1.9 Правил благоустрою міста Луцька відповідно до ст. 152 КУпАП та передано на розгляд адміністративної комісії по місцю проживання порушника.

Читайте також: У Луцьку «залатали» зруйновану дорогу (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити