image
 |  2 14 Лютого 2022 | 23:01

На одній із вулиць Старого міста не було ремонту десятки років

Лучани десятки років не бачили ремонту двору на Данила Галицького, 8, що у Старому місті.

Про це «ВолиньUA» повідомляють мешканці вищезгаданої вулиці.

З приходом теплої погоди, вулиці та подвір’я історичної частини Луцька перетворюються на суцільну багнюку. Мешканці скаржаться на те, що добратися до своїх осель доводиться через болотисті вулиці. Відсутність розвитку інфраструктури в центральній частині міста тягнеться роками.

Так, мешканці вулиці на Данила Галицького, 8 з 90-тих років не бачили ремонту двору. У вечірній час відсутнє вуличне освітлення, фактично на помацки доводиться йти до своїх квартир. Власники автомобілів роз’їздили колії та перетворили вулицю в непрохідний двір. Мешканці зізнаються, що кожного року звертаються до міської ради щоб відремонтували їх двір, але ситуація не вирішується. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дворі луцького будинку - суцільна багнюка (ФОТО)

Тому в деяких дворах можна помітити, що люди облаштовують власноруч поблизу своїх осель тротуари. Звісно, що історична частина міста мала б мати концепцію і єдине архітектурне бачення. Єдину концепцію по фасадам і дворам, яка б стала дорожньою картою для власників нерухомості в історичній частині Луцька. Над цим повинні попрацювати в органах місцевого самоврядування та Волинській ОДА.

   

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити