image
 |  2 21 Лютого 2019 | 08:44

На одній з вулиць Луцька комунальники залишили після себе «глиняне місиво»

Кілька місяців тому вздовж всієї липової алеї по вул. Єршова у Луцьку було прокопано траншею. Згодом її засипали, однак благоустрій відновлено не було.

Про це на платформі «Відкрите місто» написав лучанин Богдан Слива. 

Дописувач запевняє, що замість асфальтованого тротуару – «глиняне місиво». Окрім самого покриття було зурйновано ще й бордюри, які огороджували газон, а відтак – земля просто змивається, а люди змушені ходити проїжджою частиною. 

"Раніше вся алея була заасфальтована і регулярно прибиралась спеціальним транспортом, однак зараз вона повністю зрита, засипана товстим шаром глини і щебенем. Бордюр на межі газону теж було знищено і ґрунт з газону продовжує змиватись на тротуар. Після найменшого дощику весь тротуар перетворюється на глиняне місиво і люди вздовж всієї вул. Єршова змушені йти проїжджою частиною", - йдеться в дописі. 

Наразі повідомлення про проблему надіслано до відділу держархбудконтролю Луцькради, ЦНАПу, муніципальної варти, депатрамента ЖКГ та "Луцькспецкомунтрансу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На одній із вулиць Луцька спецтехніка руйнує дорогу (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити