image
 |  5 9 Червня 2019 | 16:54

На одному з волинських ринків м'ясо та кондитерку продають з порушенням

На засіданні державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при районній державній адміністрації аналізували епізоотичну ситуацію щодо продажу м’ясної, молочної та кондитерської продукції на місцевому ринку без спеціальних холодильних установ.

Про це інформує прес-служба Любешівської РДА.

Про нинішню ситуацію інформували начальник Любешівської районної державної лікарні ветеринарної медицини Петро Корх, начальник Любешівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Анатолій Парчук, заступник начальника Любешівського відділення поліції ГУНП у Волинській області Віта Мартинюк. Усі вони зазначили, що на місцевому ринку не в повній мірі дотримуються ветеринарно-санітарні вимоги при продажу м’ясної, молочної та кондитерської продукції, у зв’язку з чим були направлені відповідні приписи КП «Любешівський ринок». 

За результатами обговорення на засіданні комісії створена робоча група з проведення перевірки стану дотримання суб’єктами підприємницької діяльності ветеринарно-санітарного стану при продажу м’ясної-молочної та кондитерської продукції на ринку, якій доручено у місячний термін провести необхідну роботу щодо усунення виявлених порушень. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фермери не зможуть торгувати біля луцького РАГСу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити