image
 |  4 12 Листопада 2021 | 18:39

На перехресті у Луцьку водії масово порушують ПДР (ВІДЕО)

Вкотре на камерах відеоспостереження Центру безпеки міста Луцьк, на перехресті вул. Карпенка-Карого - вул. Задворецька, було зафіксовано порушення Правил дорожнього руху.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Водії транспортних засобів «SUBARU» д.н.з. «BC5777BA» та «FORD» д.н.з. «ВК4928НІ» не виконали вимогу дорожнього знаку 5.18 «Напрямок руху по смугах», чим порушили п.8.4 «ґ» ПДР - порушення вимог інформаційно-вказівних знаків. Відповідно за дане правопорушення передбачена відповідальність згідно ч.1 ст.122 КУпАП, а саме: штраф у розмірі 340 грн.

Такі порушення фіксуються чи не щодня, адже поспішаючи водії не звертають увагу на дорожні знаки, дорожню розмітку, чим наражають себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Нагадуємо, що камери відеоспостереження Центру безпеки міста Луцьк не лише фіксують порушення, а й мають можливість розпізнавати номерні знаки автомобіля. Відповідно, усі дані та відео матеріали оперативно передаються поліції для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька призупинили будівництво автомийки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити