image
 |  4 19 Травня 2020 | 16:31

На підтримку медиків Волиньрада знову спрямувала понад мільйон 170 тисяч, - перший заступник голови ради

Поки столична ЗЕ-влада активно піариться на карантинних заходах по коронавірусу, а медики живих грошей так практично й не бачать, Волинська обласна рада вкотре надає лікарям свою підтримку. І знову - посильну фінансову.

Про це написав на сторінці у facebook перший заступник голови Волиньради, свободівець Юрій Поліщук.

"Це вкотре засвідчило чергове засідання бюджетної комісії обласної ради, що відбулося сьогодні, 19 травня. За попереднім погодження усіх найвпливовіших фракцій, і "Свободи" в тому числі, бюджетна комісія знову погодила виділення коштів на підтримку лікарів, які борються з наслідками COVID-19. Цього разу на такі цілі спрямували понад мільйон 170 тисяч гривень.

На цьому фоні обіцянки центральної виконавчої влади віддати медикам 300 відсотків до зарплати нагадують попередній сумнозвісний піар платити освітянам 4 тисячі доларів зарплати. Скільки з того отримали освітяни - відомо, мабуть, усім.

Під час засідання прозвучала чергова обіцянка, що за квітень доплати з державного бюджету медикам таки надійдуть. Питання лише – коли…" - підсумував депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14 земельних ділянок та автомобіль «ВАЗ»: що у декларації сільського голови Світязя?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити