image
 |  2 27 Квітня 2021 | 14:54

На пилорамі у селі на Волині невідомі чоловіки напали на журналістів: показали відео інциденту

Під час зйомок на одній із пилорам у Стобихівці Камінь-Каширського району на журналістів телеканалів «1+1» та «Аверс» здійснили напад.

Відео інциденту опублікував телеграм-канал PavlovskyNEWS, - пишуть Волинські новини.

Як повідомив свідок події, журналісти вирушили на одну з пилорам, де побачили багато нечіпованої деревини. В оператора «1+1» працівники пилорами забрали камеру, яку через 15 хвилин змушені були повернути.

Окрім того, журналістам погрожували. Один із присутніх місцевих мешканців отримав травму нижньої кінцівки.

На місце викликали правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо, хто є власником землі, на якій зносять історичний будинок на Ярощука у Луцьку

Як поінформували у Головному управлінні Національної поліції області, з відео вбачаються ознаки перешкоджання законній професійній діяльності медійників, тому правоохоронці негайно вносять відомості в ЄРДР за ст. 171 ККУ.

На місце вирушила слідчо-оперативна група, всіх причетних до інциденту опитають, а згодом повідомлять деталі.

«Сьогодні в одному з телеграм-каналів було опубліковано відео, в якому можуть вбачатися ознаки перешкоджання законній професійній діяльності журналістів. За цим фактом поліція реєструє відомості в ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ст. 171 ККУ (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). На місці працює слідчо-оперативна група, всі деталі та обставини будуть з’ясовані та повідомлені згодом», – повідомили в секторі комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, вчора, 26 квітня, ми писали, що на Волині триває масова заготівля лісу. Лише у Стобихівці Камінь-Каширського району працюють 50 пилорам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити