image
 |  5 29 Грудня 2018 | 21:32

На Полтавщині затримали поліцейських, які напали на перехожого

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань у Полтаві затримали чотирьох співробітників Нацполіції, які вчинили розбійний напад на перехожого.

Про це повідомляє в суботу прес-служба ДБР.

"За попередньою інформацією, ввечері 27 грудня в місті Кременчуці працівники поліції, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, здійснили розбійний напад на перехожого, нанесли йому тілесні пошкодження, заволоділи грошима та матеріальними цінностями", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом територіальним управлінням ДБР у місті Полтаві відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) та ч.2 ст.187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Херсонщині заступник мера погорів на хабарі

Поліцейських затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час проводяться слідчі та інші процесуальні дії, готується повідомлення про підозру.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити