image
 |  13 9 Січня 2020 | 14:14

На посаду голови Нацслужби здоров'я – вісім претендентів

На посаду голови Національної служби здоров’я України є восьмеро претендентів.

Відповідний перелік кандидатів оприлюднено на сайті Національного агентства з питань державної служби.

Так, згідно з документом, на посаду керівника Національної служби здоров’я претендують: співробітник НСЗУ Андрій Віленський; народний депутат 7 та 8 скликань Андрій Шипко; Ексзаступник директора держпідприємства "Комітет з гігієнічного регламентування Державної санітарно-епідеміологічної служби України" Юлій Хомутовський, голова громадської організації Revival Institute for Future Вадим Арістов; заступник голови Чернівецької ОДА Василь Гостюк, в.о. голови НСЗУ Оксана Мовчан; заступниця голови НСЗУ Наталія Рябцева; підприємиця Марина Алтухова.

Як поінформували в Національному агентстві з питань держслужби, 9 січня о 10 годині розпочнеться тестування кандидатів на знання законодавства, о 13 годині - тестування з англійської мови.

Читайте також: Зеленського просять не дискредитувати лікаря-волонтера Юлію Кузьменко

Як повідомлялося, посада голови Національної служби здоров’я України є вакантною з листопада 2019 року, коли тодішній керівник Олег Петренко подав у відставку.

Національна служба здоров’я України здійснює виплати медичним закладам за наданням громадянам України медичних послуг згідно з Програмою медичних гарантій. На 2020 рік бюджет Програми медичних гарантій становить 72 млрд грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити