image
 |  0 20 Грудня 2017 | 07:05

На прикордонні з Білоруссю вилучено нелегального підакцизу майже на 13,2 тисячі гривень

В ході фактичних перевірок суб’єктів господарювання, котрі здійснюють діяльність на території Любешівського та Маневицького районів Волинської області, працівники управління контролю за обігом та оподаткування підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області під час фактичних перевірок встановили факти роздрібної торгівлі підакцизними товарами без наявності ліцензії.
Про це 20 грудня 2017 року повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Відтак, на території Маневицького району працівники Маневицького ВП ГУНП у Волинській області на підставі матеріалів перевірок фіскалів вилучили з незаконного обігу в закладах торгівлі алкогольні напої вартістю понад 5.4 тисячі гривень.
Тим часом, на території Любешівського району, окрім безліцензійної торгівлі, встановлено факти зберігання алкогольних напоїв і тютюнових виробів, маркованих марками акцизного податку з ознаками підробки та зберігання тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка.
Відтак, у ході перевірок працівники Любешівського ВП ГУНП у Волинській області вилучили з обігу алкогольних напоїв на суму понад 5,3 тисячі гривень, а також тютюнові вироби на суму понад 2,5 тисячі гривень.
Таким чином, працівники ГУ ДФС у Волинській області запобігли незаконному обігу та реалізації підакцизної продукції на загальну суму 13,2 тисячі гривень.
Такий результат став можливим завдяки співпраці з органами місцевої влади, оскільки вказані фактичні перевірки бізнесу проводилися на підставі листів, в яких керівники виконавчої влади районів інформували про порушення на ринку реалізації підакцизної продукції.
В ГУ ДФС у Волинській області наголошують: якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти  за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою:  м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити