image
 |  353 21 Серпня 2024 | 10:09

На проспекті Соборності в Луцьку водії часто порушують ПДР (ВІДЕО)

Проспектом Соборності - від перехрестя вулиці Чорновола організовано смугу для маршрутних транспортних засобів, яка позначена відповідними дорожніми знаками та розміткою.

Про це нагадують на фейсбук-сторінці Департаменту Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Відповідно до п. 17.1 ПДР України, на дорозі зі смугою для маршрутних транспортних засобів, позначеній відповідними дорожніми знаками, забороняються рух і зупинка інших транспортних засобів (крім таксі та велосипедистів) на цій смузі.

Дана смуга призначена для руху лише громадського транспорту. Рух інших транспортних засобів цією смугою заборонено в тому числі для посадки або висадки пасажирів, зокрема, завантаження, вивантаження вантажу, заборонено.

За порушення вищезазначеного пункту передбачена адміністративна відповідальність, згідно ч.3 ст.122 КУпАП, штраф у сумі 680 грн.

"Шановні водії, будьте відповідальними, сумлінно дотримуйтеся вимог ПДР, адже безпека на дорозі залежить від кожного!", - закликають у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили вже близько 603 010 окупантів, 13 902 БПЛА: втрати ворога станом на 21 серпня

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити