image
 |  0 28 Березня 2020 | 11:20

На пункті пропуску «Дорогуськ-Ягодин» уже немає довжелезних черг (ФОТО)

Інформація про накопичення людей у Польщі поблизу перетину кордону «Дорогуськ-Ягодин», де очікують транспортування тисячі українців, – уже не актуальна.

Про це інформує пресслужба Волинської ОДА.

На 15.00 п’ятниці 27 березня 2020 року, людей на межі двох країн майже немає. Усіх охочих перетнути польсько-український кордон через пункт пропуску «Дорогуйськ-Ягодин» перевезли. За інформацією Луцького прикордонного загону, на цей час оформлено 5064 громадян.

Для цього було залучено 20 автобусів, які організували Волинська та Рівненська облдержадміністрації, по автобусу надали Державні служби надзвичайних ситуацій обох областей, частину людей перевезли приватним попутним транспортом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали довжелезні черги перед пунктом пропуску «Дорогуськ-Ягодин» (ВІДЕО)

За словами начальника Луцького прикордонного загону Олега Вовка, вони не припиняли переправлення українців через кордон від першого дня введення карантинних обмежень щодо перетину кордону українцями.

«Коли почали збиратися черги, ми залучили додаткові транспортні засоби, які від вчорашнього вечора і до обіду 27 березня доставили усіх на територію України. Зараз працюємо в штатному режимі» - підсумував Олег Вовк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити