image
 |  983 22 Січня 2024 | 08:56

На пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» встановили нові двері в адмінбудівлях (ФОТО)

На міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» Волинської області покращуємо умови перебування людей, які перетинають українсько-польський кордон. Також поліпшуємо умови праці для тутешніх працівників прикордонних та митних органів.

Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Відірвані ручки, зламані завіси та інша фурнітура, нещільне прилягання дверного полотна, корозія та інші пошкодження дверей – не лише створювали незручності для користувачів, а й негативно впливали на теплозбереження приміщень. Тож 6 дверей демонтували і встановили нові. Зокрема, у підвальні приміщення поставили двоє металевих вогнестійких дверей, як вимагають правила пожежної безпеки.

Нагадаємо, що відповідно до рішення Уряду влітку минулого року пункти пропуску «Ягодин – Дорогуськ» та «Устилуг – Зосін» перейшли від Державної митної служби України до сфери відповідальності Агентства відновлення і передані на баланс Служби відновлення у Волинській області.

Відтак одним із пріоритетних напрямків нашої роботи є утримання, ремонт, розбудова і модернізація цих пунктів пропуску через українсько-польський кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дружини мільйонні доходи, паркомісця та авто: що декларує скандальний волинський митник

У найближчих планах щодо покращення функціонування пункту пропуску «Ягодин – Дорогуськ» – ремонт дорожнього покриття, покрівлі навісу і даху вантажного відділу, фарбування металевих конструкцій навісу, встановлення модульних будиночків та санвузлів. Значний обсяг робіт буде реалізовано міжнародним партнером у рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Маємо плани й щодо модернізації пункту пропуску «Устилуг – Зосін». Наразі проводимо тендер на ремонт покрівлі навісу, влаштування водовідведення, огородження, дорожньої розмітки та монтаж автоматичних шлагбаумів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити