image
 |  5 22 Лютого 2020 | 14:08

На річці Стохід піймали бpаконьєpа і знайшли 70 метpів сітки, — Волинський рибпатруль (ФОТО)

20 лютого 2020 року Волинський рибоохоронний патруль здійснив рибоохоронний рейд на водойми Камінь-Каширського району Волинської області.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті Управління Державного агентства рибного господарства у Волинській області.

Так, близько 9 години викрито громадянина, який здійснював вилов водних біоресурсів забороненими знаряддями – трьома риболовецькими сітками. Інцидент стався на р. Стохід, поблизу с. Рудка-Червинська Камінь-Каширського району. Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони порушнику не вдалося завдати шкоди рибним запасам.

На особу оформлено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до суду для притягнення правопорушника до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучено.

Того самого дня під час рибоохоронної роботи на р. Стохід виявлено безхазяйне майно. З водойми вилучено п’ять безгосподарських сіток, загальною довжиною 70 метрів.

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Волинський рибоохоронний патруль нагадує, любительський лов риби взимку дозволяється на ділянках поза межами зимувальних ям зимовими вудками з блешнею вертикального блесніння з гачком не більше №10, мормишкою, наживною і живцевою снастями. Загальна кількість гачків на водоймах загального користування не повинна перевищувати п’ять на рибалку, а на водоймах, де впроваджене платне рибальство – не більше десяти (відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Ратнівщині на озері Оріхівське спіймали бpаконьєpа (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити