image
 |  2065 28 Листопада 2023 | 10:53

На ринку у Луцьку продавали сурогат (ФОТО)

23 листопада 2023 року у Луцькому міськрайонному суді Волинської області відбулось чергове судове засідання щодо факту продажу сурогату.

Про це пише Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

За обставинами справи, на гарячу лінію департаменту муніципальної варти від небайдужого лучанина надійшла скарга на продаж алкоголю по проспекту Відродження, 1, на ринку «Лучеськ», в одному із контейнерів.

Інспектором департаменту муніципальної варти Луцької міської ради оперативно відреаговано та зафіксовано факт продажу сурогатного алкоголю, складено протокол на відповідальну особу за порушення частини 3 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, що буде після реконструкції дому Прайзлерів у Луцьку

Згідно з постановою суду порушницю притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штраф у розмірі 6800 гривень.

Інспекторами Департаменту муніципальної варти й надалі проводитимуть рейди з виявлення фактів продажу сурогатного алкоголю на території нашого міста.

Тому просимо лучан бути не байдужими та повідомляти інформацію про здійснення незаконної торгівлі алкоголем чи тютюновими виробами департамент муніципальної варти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити