image
 |  209 13 Липня 2024 | 20:25

На Рівненщині працівники ТЦК побили волонтера

Сьогодні, 13 липня о 3 годині ранку, Олександр Мандигра був незаконно затриманий та доставлений до приміщення укриття діагностичного центру в Рівному, де наразі знаходиться військово-лікарська комісія. Про це пише 0362.ua. 

Олександр саме повертався з передової, куди він доставляв гуманітарну допомогу. Однак о 3:30 ранку на блокпості його силою посадили в автомобіль ТЦК та вивезли на ВЛК.

Викрадення відбулося попри те, що чоловік оновив свої облікові дані, а також мав при собі посвідчення військового волонтера, і не було жодних підстав для такого жорстокого поводження.

У приміщенні діагностичного центру Олександра били та утримували протягом кількох годин.

За словами його дружини, чоловіка били головою об стіну настільки сильно, що в ній утворилася діра. Після цього Олександра в критичному стані забрала швидка допомога.

Дружина волонтера написала заяву про викрадення її чоловіка, а також звернулась до судово-медичної експертизи з метою встановлення факту нанесення тілесних ушкоджень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити