image
 |  0 19 Вересня 2019 | 18:28

На Рівненщині вилучили понад півтори тонни бурштину

Поліцейські викрили незаконну діяльність злочинної групи у складі чотирьох осіб, яку вони здійснювали у селищі Володимирець. Сьогодні, 19 вересня, під час обшуків правоохоронці вилучили обладнання та бурштин.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

Санкціоновані обшуки провели слідчі слідчого управління при оперативному супроводі працівників Управління стратегічних розслідувань поліції Рівненщини, за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області.

До заходів також залучили взвод тактичної підтримки роти тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції області.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 198 (незаконного придбання, зберігання та збуту майна, здобутого злочинним шляхом) Кримінального кодексу України, вчиненого групою осіб, у селищі Володимирець поліцейські провели п’ять обшуків у чотирьох учасників злочинної групи.

За їх результатами у 30-ти, 44-х та 42-річних місцевих жителів поліцейські вилучили 30 мішків «сонячного» каміння, зокрема і обробленого, загальною вагою майже 600 кілограмів.

Крім того, у помешканні 41-річного жителя Володимирця правоохоронці виявили ще й станки для обробки бурштину-сирцю, на які у рамках кримінального провадження накладатиметься арешт.

Вилучений бурштин скеровуватимуть на експертизу.

Слідчі дії тривають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині поляк намагався провести «зеленим коридором» заборонені таблетки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити