image
 |  0 11 Вересня 2018 | 13:18

На Рівненщині п'яний водій скоїв ДТП: залучили 6 одиниць спецтехніки та 22 рятувальники

Поблизу Рівного в районі Колоденки на об'їзній міжнародної траси Київ-Чоп перевернулась вантажівка.
Про це повідмоляють журнаілсти UA: Рівне.
Як повідомляють журналісти UA: Рівне відомо, що водій пройшов тест на стан сп'яніння і газоаналізатор "Драгер" показав 2,64 проміле (більш ніж в 13 разів перевищує допустиму норму). Це нам підтвердив безпосередньо на місці представник Патрульної поліції області Сергій Коханюк.
Внаслідок ДТП рух був тимчасово призупинений. Як повідомив речник ДСНС в області Дмитро Мельник, рятувальники збираються підняти вантажівку, до надання допомоги залучено 6 одиниць спецтехніки та 22 рятувальника.
________
UPD: 15:20. Станом на цю годину вдалось з'ясувати, що водій вантажівки "Рено" – 1963 року народження, житель Чернігівської області. Він перевозив мінвату для утеплення. І він, і водій молоковоза, з яким було зіткнення, від госпіталізації відмовились.
________
UPD6:15:32 Як повідомив речник ДСНС області Дмитро Мельник, вантажівку та причіп за допомогою спецтехніки вдалося підняти для буксирування із проїжджої частини дороги.
Більше подробиць на ВолиньUA згодом.






Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити