image
 |  0 9 Липня 2018 | 12:03

На Рівненщині у волинян поліція знайшла наркотики

У селі Хрінники Демидівського району поліцейські знайшли наркотики у відпочивальників. Загалом правоохоронці виявили п'ять фактів незаконного зберігання заборонених речовин.
Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.
7 липня оперативники управління протидії наркозлочинності та ніспектори патрульної поліції знайшли наркотики у молодиків.
У 23-річного жителя Здолбунова виявили 5 грамів марихуани та 2 грами метамфетаміну, у 25-ти та 21-річних мешканців Луцька вилучили амфетамін, у 20-ти та 34-річних жителів обласних центрів — пакетики з метамфетаміном.
А вже сьогодні, 8 липня, у 18-річного відпочивальника з Луцька поліцеські знайшли марихуану, а у 24-річного волинянина - метамфетамін.
З усіма фактами незаконного зберігання наркотиків відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Усе вилучене відправили на експертизу. Санкція статті передбачає відповідальність у виді позбавлення волі на строк до трьох років.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В’їзд у «Тунель кохання» в Рівненській області стане платним

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити